Nutriční hodnoty (Rozbalený jablečný štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 842 kJ / 2 352 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 68,52 g |
| Tuky | 37,96 g |
| – nasycené | 7,23 g |
| – nenasycené | 27,13 g |
| –– mononenasycené | 12,78 g |
| –– polynenasycené | 14,35 g |
| ––– omega 3 | 0,72 g |
| Vláknina | 69,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 399,40 g |
| – cukry | 52,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky drcených vloček | Vločky ovesné | 500 g |
| 1 1 odtučněný tvaroh | Tvaroh odtučněný | |
| trochu trochu vody dle potřeby | Voda | |
| sladidlo dle chuti | E951 - Aspartam | |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 3 lžičky 3 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 24 g |
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| trošku trošku javorového sirupu | Sirup javorový |