Nutriční hodnoty (Jablečný chlebíček I.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 14 692 kJ / 3 511 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 67,14 g |
| Tuky | 38,42 g |
| – nasycené | 13,32 g |
| – nenasycené | 18,35 g |
| –– mononenasycené | 10,62 g |
| –– polynenasycené | 7,72 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 30,16 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 314 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 662,50 g |
| – cukry | 304,03 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru (nemusí být plný) | Cukr bílý | 250 g |
| 2 hrnky 2 hrnky hladké mouky (Babiččina volba dortová) | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
| 160 g 160 g oloupaných jablek | Jablko čerstvé | 160 g |