Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové srdce z celozrnné mouky s krémem mascarpone)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 822 kJ /
5 216 kcal
Bílkoviny107,10 g
– z toho živočišné bílkoviny77,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,63 g
Tuky316,95 g
– nasycené159,59 g
– nenasycené141,87 g
–– mononenasycené110,61 g
–– polynenasycené31,26 g
––– omega 33,46 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 1,18 g
Sůl3,75 g
Sacharidy474,33 g
– cukry278,58 g
––– laktóza23,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
125 g 125 g máslové Hery Margarín 125 g
125 g 125 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 125 g
125 g 125 g celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 125 g
150 g 150 g cukru moučka Cukr bílý 150 g
10 lžic 10 lžic horké vody = cca 75 ml Voda 180 ml
2 2 rovné lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 24 g
špetka špetka soli Sůl mořská
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
0,25 l 0,25 l 33% šlehačky Šlehačka 35% 250 ml
250 g 250 g polotučníého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
70 g 70 g cukru moučka Cukr bílý 70 g
500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
marmeláda jahodová nebo jiná červená na pomazání piškotu Marmeláda jahodová
želatina na dorty Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.