Nutriční hodnoty (Jahodové srdce z celozrnné mouky s krémem mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 822 kJ / 5 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 77,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,63 g |
Tuky | 316,95 g |
– nasycené | 159,59 g |
– nenasycené | 141,87 g |
–– mononenasycené | 110,61 g |
–– polynenasycené | 31,26 g |
––– omega 3 | 3,46 g |
Vláknina | 18,75 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 474,33 g |
– cukry | 278,58 g |
––– laktóza | 23,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
125 g 125 g máslové Hery | Margarín | 125 g |
125 g 125 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 125 g |
125 g 125 g celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 125 g |
150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
10 lžic 10 lžic horké vody = cca 75 ml | Voda | 180 ml |
2 2 rovné lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 24 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
0,25 l 0,25 l 33% šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
250 g 250 g polotučníého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
70 g 70 g cukru moučka | Cukr bílý | 70 g |
500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
marmeláda jahodová nebo jiná červená na pomazání piškotu | Marmeláda jahodová | |
želatina na dorty | Želatina vepřová |