Nutriční hodnoty (Vepřová plec na celeru s nakládanou kapií)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 884 kJ / 928 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 139,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,99 g |
| Tuky | 30,14 g |
| – nasycené | 7,43 g |
| – nenasycené | 15,10 g |
| –– mononenasycené | 12,95 g |
| –– polynenasycené | 2,15 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 14,48 g |
| Cholesterol | 455 mg |
| Sodík | 485 mg |
| Sůl | 0,97 g |
| Sacharidy | 16,11 g |
| – cukry | 10,16 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g vepřové plece | Vepřová plec | 700 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1/2 sklenice 1/2 sklenice z (340 g) kapie bez nálevu | Paprika červená čerstvá | |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| lžíce lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
| lžíce lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| chilli pasta podle chuti | Chilli omáčka | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| horký vývar nebo voda | Vývar hovězí |