Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec na celeru s nakládanou kapií)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 884 kJ /
928 kcal
Bílkoviny143,29 g
– z toho živočišné bílkoviny139,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,99 g
Tuky30,14 g
– nasycené7,43 g
– nenasycené15,10 g
–– mononenasycené12,95 g
–– polynenasycené2,15 g
––– omega 30,14 g
Vláknina14,48 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 485 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy16,11 g
– cukry10,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g vepřové plece Vepřová plec 700 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1/2 sklenice 1/2 sklenice z (340 g) kapie bez nálevu Paprika červená čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
mrkev Mrkev čerstvá
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
lžíce lžíce hořčice Hořčice plnotučná
lžíce lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
chilli pasta podle chuti Chilli omáčka
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
horký vývar nebo voda Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.