Nutriční hodnoty (Vepřová plec na celeru s nakládanou kapií)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 884 kJ / 928 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 139,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,99 g |
Tuky | 30,14 g |
– nasycené | 7,43 g |
– nenasycené | 15,10 g |
–– mononenasycené | 12,95 g |
–– polynenasycené | 2,15 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 14,48 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 16,11 g |
– cukry | 10,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřové plece | Vepřová plec | 700 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1/2 sklenice 1/2 sklenice z (340 g) kapie bez nálevu | Paprika červená čerstvá | |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
lžíce lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
lžíce lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
chilli pasta podle chuti | Chilli omáčka | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
horký vývar nebo voda | Vývar hovězí |