Nutriční hodnoty (Krůtí játra na tymiánu se salsou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 280 kJ / 545 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,76 g |
| Tuky | 11,54 g |
| – nasycené | 3,57 g |
| – nenasycené | 4,96 g |
| –– mononenasycené | 2,29 g |
| –– polynenasycené | 2,66 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 6,04 g |
| Cholesterol | 1,47 g |
| Sodík | 272 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 19,94 g |
| – cukry | 6,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g krůtích jater | Játra krůtí | 300 g |
| 1 PL 1 PL + 1 PL kompotovaných borůvek a brusinek | Brusinky zavařené | 15 g |
| 150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 ČL 1 ČL uzené červené papriky | Paprika uzená | 10 g |
| 2 ČL 2 ČL solamylu a voda | Bramborový škrob | |
| 3 - 4 snítky 3 - 4 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| kuřecí vývar | Vývar kuřecí |