Nutriční hodnoty (Celerovo-bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 298 kJ / 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,05 g |
Tuky | 1,11 g |
– nasycené | 0,22 g |
– nenasycené | 0,57 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 0,41 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 18,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 55,62 g |
– cukry | 6,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 vařeného celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
6 6 středně velkých vařených brambor | Brambor zimní | 300 g |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě namletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená |