Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo-bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 298 kJ /
310 kcal
Bílkoviny10,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,05 g
Tuky1,11 g
– nasycené0,22 g
– nenasycené0,57 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,41 g
––– omega 30,03 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 266 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy55,62 g
– cukry6,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 vařeného celeru Celer bulva čerstvá 270 g
6 6 středně velkých vařených brambor Brambor zimní 300 g
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
sůl Sůl mořská
čerstvě namletý pepř Pepř černý mletý
mletá paprika Paprika červená sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.