Nutriční hodnoty (Celerovo-bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 298 kJ / 310 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,05 g |
| Tuky | 1,11 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,57 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,41 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 18,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 266 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 55,62 g |
| – cukry | 6,51 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 vařeného celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 6 6 středně velkých vařených brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě namletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená |