Nutriční hodnoty (Dýňovo-čokoládový cheesecake)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 18 705 kJ / 4 471 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,40 g |
| Tuky | 265,51 g |
| – nasycené | 144,58 g |
| – nenasycené | 107,62 g |
| –– mononenasycené | 80,22 g |
| –– polynenasycené | 27,40 g |
| ––– omega 3 | 1,59 g |
| Vláknina | 20,99 g |
| Cholesterol | 1,35 g |
| Sodík | 2,55 g |
| Sůl | 6,28 g |
| Sacharidy | 429,35 g |
| – cukry | 306,32 g |
| ––– laktóza | 26,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g sušenek Bebe rodinné | Sušenka | 250 g |
| 120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
| 250 g 250 g sýr Gervais | Sýr gervais 30% t. v s. | 250 g |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 3 PL 3 PL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
| 300 g 300 g dýňového pyré | Pyré z dýně Hokkaidó | 300 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
| 1 ČL 1 ČL dýňového koření | Skořice ceylonská mletá | |
| 1/2 ČL 1/2 ČL soli | Sůl mořská | 5 g |
| 100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |