Nutriční hodnoty (Králičí roláda se slaninou a červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 1 547 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,49 g |
Tuky | 24,39 g |
– nasycené | 2,82 g |
– nenasycené | 20,84 g |
–– mononenasycené | 14,57 g |
–– polynenasycené | 6,27 g |
––– omega 3 | 1,81 g |
Vláknina | 9,39 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 29,58 g |
– cukry | 20,34 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vykostěné králičí hřbety (cca 600 g) | Králík hřbet | |
250 ml 250 ml zeleninového vývaru nebo vody | Vývar zeleninový | 250 ml |
200 200 g anglické slaniny nakrájené na tenké plátky | Anglická slanina | |
200 g 200 g syrové červené řepy | Červená řepa čerstvá | 200 g |
5 5 sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
3 lžíce 3 lžíce konzervovaného křenu | Křen čerstvý | 45 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 2 x 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |