Nutriční hodnoty (Květákový koláč se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 312 kJ / 1 270 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,38 g |
| Tuky | 59,61 g |
| – nasycené | 26,75 g |
| – nenasycené | 22,72 g |
| –– mononenasycené | 18,43 g |
| –– polynenasycené | 4,29 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 1,14 g |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 3,01 g |
| Sacharidy | 97,55 g |
| – cukry | 17,75 g |
| ––– laktóza | 3,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g květáku | Květák čerstvý | 350 g |
| 100 g 100 g sýra Čedar | Čedar | 100 g |
| 8 - 10 8 - 10 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 50 ml 50 ml oleje + olej na cibuli | Cibule čerstvá | |
| bylinky podle chuti | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |