Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sarma-zelné závitky s masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 691 kJ /
882 kcal
Bílkoviny111,52 g
– z toho živočišné bílkoviny108,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,34 g
Tuky29,21 g
– nasycené7,10 g
– nenasycené14,32 g
–– mononenasycené12,05 g
–– polynenasycené2,27 g
––– omega 30,13 g
Vláknina8,04 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 375 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy24,70 g
– cukry16,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g míchaného mletého masa Vepřová plec 500 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
trochu trochu oleje Olej řepkový
4 4 zelné listy (z celého zelí) Zelí bílé čerstvé
strouhanka Strouhanka pšeničná
1 dl 1 dl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 1 malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
masový vývar (masox) Vývar masový
kopr Kopr nať čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá
libeček Libeček čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.