Nutriční hodnoty (Sarma-zelné závitky s masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 691 kJ / 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,34 g |
Tuky | 29,21 g |
– nasycené | 7,10 g |
– nenasycené | 14,32 g |
–– mononenasycené | 12,05 g |
–– polynenasycené | 2,27 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 24,70 g |
– cukry | 16,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g míchaného mletého masa | Vepřová plec | 500 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
4 4 zelné listy (z celého zelí) | Zelí bílé čerstvé | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
masový vývar (masox) | Vývar masový | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |