Nutriční hodnoty (Květáková bruschetta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 862 kJ / 1 162 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,27 g |
| Tuky | 79,54 g |
| – nasycené | 18,17 g |
| – nenasycené | 61,02 g |
| –– mononenasycené | 52,19 g |
| –– polynenasycené | 8,83 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 30,07 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 72,30 g |
| – cukry | 10,70 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| menší květák nebo půlka většího | Květák čerstvý | |
| 6 lžic 6 lžic olivového oleje | Olej olivový | 66 ml |
| 1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
| 3 3 rozmačkané stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| červené pesto | Pesto bazalkové | |
| 100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |