Nutriční hodnoty (Restovaná játra s tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 588 kJ / 1 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,37 g |
Tuky | 114,80 g |
– nasycené | 41,89 g |
– nenasycené | 65,49 g |
–– mononenasycené | 54,77 g |
–– polynenasycené | 10,73 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 10,61 g |
Cholesterol | 2,54 g |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 41,58 g |
– cukry | 17,19 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 -10 dkg 5 -10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 75 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 - 4 stroužky 3 - 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
1/2 kg 1/2 kg kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
2 - 3 lžíce 2 - 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
tymián | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská |