Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Restovaná játra s tymiánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 588 kJ /
1 575 kcal
Bílkoviny91,00 g
– z toho živočišné bílkoviny86,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,37 g
Tuky114,80 g
– nasycené41,89 g
– nenasycené65,49 g
–– mononenasycené54,77 g
–– polynenasycené10,73 g
––– omega 30,10 g
Vláknina10,61 g
Cholesterol 2,54 g
Sodík 1,72 g
Sůl4,25 g
Sacharidy41,58 g
– cukry17,19 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 -10 dkg 5 -10 dkg anglické slaniny Anglická slanina 75 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 - 4 stroužky 3 - 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
1/2 kg 1/2 kg kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
2 - 3 lžíce 2 - 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 27.5 ml
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
tymián Tymián sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.