Nutriční hodnoty (Restovaná játra s tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 588 kJ / 1 575 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 86,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,37 g |
| Tuky | 114,80 g |
| – nasycené | 41,89 g |
| – nenasycené | 65,49 g |
| –– mononenasycené | 54,77 g |
| –– polynenasycené | 10,73 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 10,61 g |
| Cholesterol | 2,54 g |
| Sodík | 1,72 g |
| Sůl | 4,25 g |
| Sacharidy | 41,58 g |
| – cukry | 17,19 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 -10 dkg 5 -10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 75 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 - 4 stroužky 3 - 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 1/2 kg 1/2 kg kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| 2 - 3 lžíce 2 - 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská |