Nutriční hodnoty (Kuřecí linguine s cizrnou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 274 kJ / 1 977 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,34 g |
| Tuky | 57,95 g |
| – nasycené | 11,48 g |
| – nenasycené | 42,52 g |
| –– mononenasycené | 30,64 g |
| –– polynenasycené | 11,88 g |
| ––– omega 3 | 1,13 g |
| Vláknina | 92,54 g |
| Cholesterol | 174 mg |
| Sodík | 396 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 165,42 g |
| – cukry | 23,85 g |
| ––– laktóza | 0,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuřecích prsou | Kuře prso | 300 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 100 ml 100 ml vody z těstovin | Těstoviny pšeničné | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 240 g 240 g cizrny | Cizrna | 240 g |
| 240 g 240 g krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 lžíce 1 lžíce parmezánu | Parmezán | 15 g |
| 100 g 100 g těstovin linguine | Těstoviny pšeničné | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený |