Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená hermelínová bageta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 555 kJ /
850 kcal
Bílkoviny57,17 g
– z toho živočišné bílkoviny55,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,62 g
Tuky61,09 g
– nasycené35,40 g
– nenasycené21,70 g
–– mononenasycené16,44 g
–– polynenasycené5,26 g
––– omega 30,33 g
Vláknina2,88 g
Cholesterol 457 mg
Sodík 2,26 g
Sůl5,74 g
Sacharidy16,37 g
– cukry13,37 g
––– laktóza4,37 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g Hermelínu (1ks) Hermelín 125 g
50 g 50 g goudy Gouda 45% t. v s. 50 g
50 g 50 g šunkového salámu Měkký salám 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 25 ml
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
3 3 sušená a nakládaná rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 hrst 1 hrst pažitky (více) Pažitka čerstvá
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
plátky plátky bagety Bageta pšeničná
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.