Nutriční hodnoty (Korejská omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 371 kJ / 567 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
| Tuky | 38,58 g |
| – nasycené | 9,57 g |
| – nenasycené | 17,77 g |
| –– mononenasycené | 14,19 g |
| –– polynenasycené | 3,58 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 1,45 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 555 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 8,71 g |
| – cukry | 4,21 g |
| ––– laktóza | 2,21 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
| olej na vymazání pánve | Olej řepkový |