Nutriční hodnoty (Svěží pepřovo-citronové kuřecí medailonky s fazolovými lusky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 486 kJ / 1 789 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 132,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 120,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,83 g |
| Tuky | 100,45 g |
| – nasycené | 48,29 g |
| – nenasycené | 49,79 g |
| –– mononenasycené | 41,52 g |
| –– polynenasycené | 8,27 g |
| ––– omega 3 | 1,12 g |
| Vláknina | 30,12 g |
| Cholesterol | 371 mg |
| Sodík | 1,92 g |
| Sůl | 4,70 g |
| Sacharidy | 73,73 g |
| – cukry | 61,67 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| černý pepř mletý | Pepř černý | |
| bílý pepř mletý | Pepř bílý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 54 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| koriandr | Koriandr semena | |
| medvědí česnek | Česnek medvědí čerstvý | |
| 500 g 500 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 500 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |