Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Velikonoční aspiková vejce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie5 501 kJ /
1 315 kcal
Bílkoviny135,97 g
– z toho živočišné bílkoviny126,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,33 g
Tuky69,60 g
– nasycené17,53 g
– nenasycené33,84 g
–– mononenasycené25,37 g
–– polynenasycené8,48 g
––– omega 30,23 g
Vláknina10,82 g
Cholesterol 2,24 g
Sodík 3,03 g
Sůl6,70 g
Sacharidy30,72 g
– cukry16,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 ml 350 ml sladkokyselého okurkového nálevu
200 g 200 g šunky Šunka vepřová vařená 200 g
20 g 20 g sypké želatiny Želatina vepřová 20 g
3 lžíce 3 lžíce sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 45 g
2 2 lžíce drobně nasekaných lístků petrželky Petržel nať čerstvá 160 g
1 1 menší na skus uvařená mrkev Mrkev čerstvá 50 g
8 8 nerozklepnutých syrových vajec Vejce slepičí 560 g
cukr (dle chuti) Cukr bílý
ocet (dle chuti) Ocet lihový
3 lžíce 3 lžíce majonézy nebo tatarské omáčky (volitelně) Majonéza 45 g
stolní olej na vymazání skořápek (dle potřeby) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.