Nutriční hodnoty (Zeleninový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 902 kJ / 1 411 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,51 g |
| Tuky | 71,51 g |
| – nasycené | 36,13 g |
| – nenasycené | 34,07 g |
| –– mononenasycené | 16,28 g |
| –– polynenasycené | 17,79 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 22,92 g |
| Cholesterol | 295 mg |
| Sodík | 4,20 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 99,50 g |
| – cukry | 83,20 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7 7 rajčat | Rajče červené čerstvé | 420 g |
| 5 5 slovenských čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 750 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 25 dkg 25 dkg jemného salámu (šunky) vcelku | Měkký salám | 250 g |
| 20 dkg 20 dkg sýru v celku | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |