Nutriční hodnoty (Srnčí hřbet s kandovaným ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 384 kJ / 1 765 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,95 g |
| Tuky | 99,72 g |
| – nasycené | 57,16 g |
| – nenasycené | 36,56 g |
| –– mononenasycené | 31,86 g |
| –– polynenasycené | 4,70 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 773 mg |
| Sodík | 262 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 181,90 g |
| – cukry | 87,30 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 80 g 80 g cukru moučka | Cukr bílý | 80 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 130 g 130 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
| hrst hrst hrozinek | Rozinky | |
| hrst hrst kandovaného ovoce | Citron kandovaný | |
| rum | Rum | |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| máslo/olej a hrubá mouka na vymazání a vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá | |
| čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
| máslo | Máslo kravské |