Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Povelikonoční celerovaječné placky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 140 kJ /
990 kcal
Bílkoviny73,76 g
– z toho živočišné bílkoviny66,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,05 g
Tuky56,07 g
– nasycené16,99 g
– nenasycené25,24 g
–– mononenasycené20,21 g
–– polynenasycené5,03 g
––– omega 30,22 g
Vláknina15,45 g
Cholesterol 1,59 g
Sodík 1,50 g
Sůl3,43 g
Sacharidy39,75 g
– cukry9,24 g
––– laktóza4,23 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 většího celeru Celer bulva čerstvá 270 g
3 3 uvařené studené brambory Brambor zimní 150 g
4 4 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 280 g
50-80 g 50-80 g sýra nivového typu Sýr kravský tvrdý 30% 65 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 hrsti 2 hrsti medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý
3 stonky 3 stonky jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.