Nutriční hodnoty (Povelikonoční celerovaječné placky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 140 kJ / 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,05 g |
Tuky | 56,07 g |
– nasycené | 16,99 g |
– nenasycené | 25,24 g |
–– mononenasycené | 20,21 g |
–– polynenasycené | 5,03 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 15,45 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,43 g |
Sacharidy | 39,75 g |
– cukry | 9,24 g |
––– laktóza | 4,23 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 většího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
3 3 uvařené studené brambory | Brambor zimní | 150 g |
4 4 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
50-80 g 50-80 g sýra nivového typu | Sýr kravský tvrdý 30% | 65 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 hrsti 2 hrsti medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
3 stonky 3 stonky jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |