Nutriční hodnoty (Povelikonoční celerovaječné placky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 140 kJ / 990 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,71 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,05 g |
| Tuky | 56,07 g |
| – nasycené | 16,99 g |
| – nenasycené | 25,24 g |
| –– mononenasycené | 20,21 g |
| –– polynenasycené | 5,03 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 15,45 g |
| Cholesterol | 1,59 g |
| Sodík | 1,50 g |
| Sůl | 3,43 g |
| Sacharidy | 39,75 g |
| – cukry | 9,24 g |
| ––– laktóza | 4,23 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 většího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 3 3 uvařené studené brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 4 4 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 50-80 g 50-80 g sýra nivového typu | Sýr kravský tvrdý 30% | 65 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 hrsti 2 hrsti medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
| 3 stonky 3 stonky jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |