Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduchý zeleninový rendlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 312 kJ /
553 kcal
Bílkoviny17,00 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,60 g
Tuky7,60 g
– nasycené4,03 g
– nenasycené2,67 g
–– mononenasycené1,68 g
–– polynenasycené0,99 g
––– omega 30,08 g
Vláknina23,10 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 350 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy92,50 g
– cukry28,90 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
300 g 300 g mrkve Mrkev čerstvá 300 g
300 g 300 g pórku Pórek čerstvý 300 g
2 hrsti 2 hrsti čerstvých špenátových listů Špenát čerstvý
zelená nať jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
plátek plátek másla Máslo kravské
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.