Nutriční hodnoty (Jednoduchý zeleninový rendlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 312 kJ / 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,60 g |
Tuky | 7,60 g |
– nasycené | 4,03 g |
– nenasycené | 2,67 g |
–– mononenasycené | 1,68 g |
–– polynenasycené | 0,99 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 350 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 92,50 g |
– cukry | 28,90 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
300 g 300 g mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g |
300 g 300 g pórku | Pórek čerstvý | 300 g |
2 hrsti 2 hrsti čerstvých špenátových listů | Špenát čerstvý | |
zelená nať jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |