Pizza z pomazánkového másla

mijula Kuchařka: mijula

2 porce Pizzy 44 názorů

Suroviny

1 kelímek pomazánkového másla
1 hrnek hladké mouky
špetka soli
1 konzerva celých rajčat
Mozzarella
šunka
žampiony
oregáno
stroužek česneku
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pomazánkové máslo, mouku, sůl smícháme dohromady. Zpracujeme těsto. Vyválíme těsto do požadovaného tvaru.

  2. Konzervu rajčat přecedíme přes sítko, rajčata dáme na pánev a necháme rozvařit. Přidáme rozmělněný stroužek česneku a oregano.

  3. Hotovou směs poklademe na pizzu, posypeme strouhanou mozzarelou, poklademe šunku, žampiony a kdo chce může přidat i na kousky pokrájenou mozzarellu. Pečeme na 180°C cca 17-20 minut, podle trouby.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 160 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pizza z pomazánkového másla

  • Míša Míša(neregistrovaná)

    Margarínu?? Ten tam přeci žádný neni. Dává se tam POMAZÁNKOVÉ máslo ,neochucené.;-)

    Odpovědět

  • Jarmila Karpíšková Jarmila Karpíšková(neregistrovaný)

    JarmilaKarpiskova@seznam.czNeví, co je ta této pizze špatné, naší rodině moc chutná a to je mám fakt dost rozmazlené.

    Odpovědět

  • Vítek Vítek(neregistrovaný)

    Lukáš: Přesně tak. Teď jsem si jí udělal a ta pachuť margarínu prostě nejde odbourat. A to už to suším v troubě půl hodiny. Příště si raději dám práci s těstem na pizzu. Zas tak moc času navíc to nezabere.

    Odpovědět

  • Míla Míla(neregistrovaná)

    No vidíte a včera už to vařili děti v 8smý třídě jak se učí vařit.Moc jim to všem chutnalo a prý se olizovali až za ušima. Dneska vnučka si na to koupila materiál a upeče nám to i doma, to vám bude chutnat ! Ono je jedno jak se tomu říká, hlavně že je to jedlý.:-)

    Odpovědět

  • Hanka Hanka(neregistrovaná)

    NA pizzu mám lepší těsto, ale toto je úžasné na slaný koláč, už jsme zkoušeli houbový, pórkový, cibulový a to těsto se k tomu hodí! A hlavně je to hned hotové. ;-)

    Odpovědět

  • iragor iragor(neregistrovaný)

    možná je pizza z kynutého těsta lepší, ale když se večer rozhodnete že si uděláte pizzu na večeři tak ji máte za chvilinku a je výborná, takže nechápu ty negativa, každé jídlo má něco a pizza Ladi Hrušky je opravdu úžasná a mojim dětem chutná víc než kynutá;-)

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    Michal: To je zajímavé, kolik přispěvatelů tento název rozčílil, snad proto, že ho uvedl Hruška v televizi.:-(( A přitom tohle jídlo (http://www.toprecepty.cz/recept/7917-pizza-z-rohliku/) všichni klidně chválí a považují za pizzu. Možná při tom i zívají:-!

    Odpovědět

  • Michal Michal(neregistrovaný)

    Tak jsem to včera zkusil,a rozhodně zůstanu u klasického kynutého těsta.Tohle prostě klasické pizze nesahá ani po kotníky.A prosím neničte osvědčené
    recepty,nenazívejte to Pizza,prosím.

    Odpovědět

  • Kateřina Kateřina(neregistrovaná)

    Mě taky nechutnalo

    Odpovědět

  • zdenka zdenka (neregistrovaný)

    Těsto je krasne vlacne,ale spíše jako listové,nez na pizzu.Zustanu u kynuteho.

    Odpovědět

  • viviena viviena(neregistrovaná)

    nechápu, proč tu všichni tak nadáváte na hrušku, je to výborný recept, stejně jako mnoho dalších od něj hruskovyrecepty.cz. kdyby je neukázal, tak o nich většina z nás neví, teď jsou najednou všude po internetu a lidé o tom mluví všude. ;-)

    Odpovědět

  • Lukáš Lukáš(neregistrovaný)

    pro bezlepkáře MOŽNÁ, ale jinak vysloveně šlichta těsto. pomazánkový máslo stojí kolem 25 Kč, chlazený kynutý těsto na pizzu asi 30 kč a je tisíckrát lepší. a prostě není nad klasiku - mouka, olivovej olej, kvasnice, voda. tohle nikdy víc:no:

    Odpovědět

  • Alma Alma(neregistrovaná)

    Pizza z pomazánkového masa je rychlá a chutná výborně. Nepoužívám konzervovaná rajčata ani mozzarellu, potřu kečupem,okořením, navrstvím šunku, salám, chery rajčátka, před ukončením posypu nastrouhaným eidamem.:-):-p

    Odpovědět

  • Rnrn Rnrn(neregistrovaný)

    NiCMOCBOY:
    Jo to může být dobré

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    casino:Proč by se nadalo dělat carpaccio z řepy? Pojmem carpaccio se dá nazvat vše, co je nakrájeno na tenké plátky a podáváno za syrova v souvislé vrstvě a ochuceno nebo doplněno studenou omáčkou. Původním základem bylo hovězí maso a majonézová omáčka. Poté se začalo dělat carpaccio z tuňáka a lososa, později vegetariánské ze zeleniny či ovoce (pomeranče, melouny, kedlubna, okurka...) a místo majonézy se používá olivový olej či sladká omáčka. Dnes je však možné vidět suroviny i marinované, nakládané či krátce povařené.

    Odpovědět

1 2 3

Tématické fráze: pizza láďa hruška pizza podle hrusky tncz nova levné recepty ládi hrušky štrůdl z pomazánkového másla pizza těsto láďa hruška domácí pizza od ladi hrušky levný recept pizza z pomazánkového másla od ládi hrušky recepty ládi hrušky tncz nova levné recepty ládi hrušky pizza lada hruška pizza video láďa hruška těsto na pizzu domácí pizza podle ladi hrušky hruška lada recepty pizza láda hruška recepty- pizza tncz nova levné recepty ladi hrusky pizza z pomazankoveho masla recept na domácí pizzu láďa hruška testo na pizzu podle ladi hrusky hruška-pizza z pomazánkového másla recept na pizzu ladí hrusky těsto z pomazánkového másla velká kuchařka ládi hrušky pizza

Zapomněl/a jsem heslo