Nutriční hodnoty (Drůbeží játra v česnekovém boku, na cibuli a černém rybízu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 802 kJ / 1 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,99 g |
| Tuky | 49,56 g |
| – nasycené | 12,07 g |
| – nenasycené | 27,06 g |
| –– mononenasycené | 19,56 g |
| –– polynenasycené | 7,49 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 13,85 g |
| Cholesterol | 3,73 g |
| Sodík | 2,32 g |
| Sůl | 5,55 g |
| Sacharidy | 41,05 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g drůbežích jater (použila jsem krůtí) | Játra kuřecí | 750 g |
| 250 250 g tenkých plátků česnekového boku | Vepřový bok uzený | |
| 150 ml 150 ml šťávy černého rybízu (použila jsem krabicovou 100% ) | Rybíz černý čerstvý | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje lžíce | Olej řepkový | 11 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sladké sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| nasekané zelené bylinky | Petržel nať čerstvá |