Nutriční hodnoty (Hermelínová pomazánka s jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 725 kJ / 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,65 g |
Tuky | 70,57 g |
– nasycené | 22,66 g |
– nenasycené | 39,66 g |
–– mononenasycené | 20,04 g |
–– polynenasycené | 19,62 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 4,10 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,32 g |
Sacharidy | 19,42 g |
– cukry | 15,33 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 Hermelín - 125 g | Hermelín | 100 g |
2 2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 menší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 naťová cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce majonézy | Majonéza | 37.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |