Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatranské kotlety

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

4. 5. 2009 11:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 226 kJ / 532 kcal
Bílkoviny42,70 g
Tuky34,70 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 172 mg
Sodík 1,75 g
Sůl4,25 g
Sacharidy12,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

DanaSp93

6. 2. 2021 12:13

Jde dat I kureci maso?

ema.s

28. 9. 2018 11:08

tak se to povedlo... Moc dobry cecept. Dekuji :-)

ema.s

28. 9. 2018 07:39

Dnes jdu zkusit :-)

JanaDorazinova

17. 7. 2016 11:27

Dovolila jsem si přidat foto. Já to mám z krkovičky, bylo to skvělééééé!! :-) :yes:

ivanas11

5. 5. 2012 19:27

Poradila mi sestra jako rychlovku. Neměla jsem ani sýr, ani slaninu, jen domácí čalamádu a smetanu a bylo to teda luxusní!!!!! :-)):-)):-)):yes::yes::yes: Budu dělat často, kotlety mi totiž přijdou děsně suché - ale toto bylo naprosto super!

bystrouska

5. 2. 2012 12:37

Dneska nám syn s přítelkyní k obědu připravili tyto kotlety:-p.Jako přílohu zvolili domácí americké brambory a všichni jsme si moc pochutnali:yes:. Dávám bod taky jsem přidala dvě fota :-K

Ivana Ch

6. 9. 2010 12:07

Tak u nás za nejlepší maso z čuníka považujeme krkovičku a kýtu,potom plecko a bůček. Kdyby to šlo, tak kotlety by sme úplně zrušili, pro nás jsou moc dřevnatý. Vůbec je nekupuju. No když máme svého čůňu tak je většinou prodám a je o ně velký zájem.

milkyway

6. 9. 2010 11:12

Tatranské kotlety byly výborné, přidala jsem foto, moc jsme si pochutnali:-K:yes:

paajus

23. 11. 2009 09:33

mnam...:-p :yes::yes::yes:

Sodovka

8. 8. 2009 22:00

Z prasátka nejraději používám vepřovou kýtu, neni tak mastná. Ale krkovička je šťavnatější. Opět jeden z výborných receptů.:-p:yes:

Merylas

4. 5. 2009 21:04

Už jsem dělala, je to :-p:yes:

HankaPu

4. 5. 2009 14:05

To by se mi líbilo i s kuřecími plátky, bylo by to dietnější a asi i rychlejší:yes:, ale určitě to vyzkouším i takhle.:-)

Paprika

4. 5. 2009 12:24

Zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli je to kotleta, když pak je v surovinách napsaná krkovice. Jana R. byla opět rychlejší.:-D Já jsem tedy spíš pro kotletu - je libová.
Ale recept zní zajímavě.:yes:;-)

JanaDorazinova

4. 5. 2009 12:04

No, tak vidím dobrotku zase, jen teda nevím, kotleta, nebo krkovička? Vím, že to na té páteři přechází a někdy je to ještě krkovice a už to vypadá, jako kotlet, ale v podstatě je to fuk, obojí maso máme rádi:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z kotlety recept na kotlety recepty kotlety tatranský plátek kotleta recept recepty s kotlety tatranský řízek tatranský vepřový plátek recept kotlety luxusní kotlety kotlety recept kotleta recepty tatranska krkovicka tatranske platky tatranská vepřová kotleta tatranské maso recepty s kotletama tatranská krkovice kotlety tatranský vepřový kotlet

Suroviny: kotleta, slanina anglická, šunka, lečo, sýr strouhaný, smetana, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Tatranské kotlety

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/58VB