Tatranské kotlety

Marcii Kuchařka:

Vepřové maso 11 názorů

528

Suroviny

4 libovější plátky krkovičky(kotleta)
4 plátky anglické slaniny
4 plátky šunky
sterilované lečo
100 g strouhaného tvrdého sýra
150 ml smetany
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 28 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Krkovičku lehce naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme a opepříme.

  2. Na každou porci položíme plátek anglické slaniny, šunky, a lžíci leča.

  3. Takto připravené kotlety urovnáme na pekáč a posypeme sýrem, zalijeme smetanou a v dobře vyhřáté troubě upečeme.
    Příloha: Bramory, bramborová kaše.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 398 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tatranské kotlety

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Dovolila jsem si přidat foto. Já to mám z krkovičky, bylo to skvělééééé!! :-) :yes:

    Odpovědět

  • ivanas11 ivanas11

    Poradila mi sestra jako rychlovku. Neměla jsem ani sýr, ani slaninu, jen domácí čalamádu a smetanu a bylo to teda luxusní!!!!! :-)):-)):-)):yes::yes::yes: Budu dělat často, kotlety mi totiž přijdou děsně suché - ale toto bylo naprosto super!

    Odpovědět

  • bystrouska bystrouska

    Dneska nám syn s přítelkyní k obědu připravili tyto kotlety:-p.Jako přílohu zvolili domácí americké brambory a všichni jsme si moc pochutnali:yes:. Dávám bod taky jsem přidala dvě fota :-K

    Odpovědět

  • Ivana Ch Ivana Ch

    Tak u nás za nejlepší maso z čuníka považujeme krkovičku a kýtu,potom plecko a bůček. Kdyby to šlo, tak kotlety by sme úplně zrušili, pro nás jsou moc dřevnatý. Vůbec je nekupuju. No když máme svého čůňu tak je většinou prodám a je o ně velký zájem.

    Odpovědět

  • milkyway milkyway

    Tatranské kotlety byly výborné, přidala jsem foto, moc jsme si pochutnali:-K:yes:

    Odpovědět

  • paajus paajus

    mnam...:-p :yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Sodovka Sodovka

    Z prasátka nejraději používám vepřovou kýtu, neni tak mastná. Ale krkovička je šťavnatější. Opět jeden z výborných receptů.:-p:yes:

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Už jsem dělala, je to :-p:yes:

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    To by se mi líbilo i s kuřecími plátky, bylo by to dietnější a asi i rychlejší:yes:, ale určitě to vyzkouším i takhle.:-)

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli je to kotleta, když pak je v surovinách napsaná krkovice. Jana R. byla opět rychlejší.:-D Já jsem tedy spíš pro kotletu - je libová.
    Ale recept zní zajímavě.:yes:;-)

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    No, tak vidím dobrotku zase, jen teda nevím, kotleta, nebo krkovička? Vím, že to na té páteři přechází a někdy je to ještě krkovice a už to vypadá, jako kotlet, ale v podstatě je to fuk, obojí maso máme rádi:-p:yes::yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: recepty z kotlety recept na kotlety recepty kotlety tatranský plátek recepty s kotlety tatranský vepřový plátek recept kotlety tatranský řízek tatranska krkovicka recepty s kotletama tatranská vepřová kotleta tatranské maso tatranský vepřový kotlet tatranská krkovice vykostěná kotleta tatranske platky tatranské kotelty tatranská kotlata tatranská kotleta, tartanská kotleta

Zapomněl/a jsem heslo