Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s klobásou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 816 kJ / 673 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 52,24 g |
– nasycené | 21,48 g |
– nenasycené | 20,60 g |
–– mononenasycené | 17,20 g |
–– polynenasycené | 3,40 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 478 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 10,40 g |
– cukry | 7,60 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 1.5 kg asi 1.5 kg brambor | Brambor zimní | |
2 2 větší klobásy (měla jsem domácí) | Klobása | |
6 6 velkých žampionů | Žampion čerstvý | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý kmín | Kmín mletý |