Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s klobásou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 816 kJ / 673 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 52,24 g |
| – nasycené | 21,48 g |
| – nenasycené | 20,60 g |
| –– mononenasycené | 17,20 g |
| –– polynenasycené | 3,40 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,11 g |
| Sodík | 478 mg |
| Sůl | 1,04 g |
| Sacharidy | 10,40 g |
| – cukry | 7,60 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 1.5 kg asi 1.5 kg brambor | Brambor zimní | |
| 2 2 větší klobásy (měla jsem domácí) | Klobása | |
| 6 6 velkých žampionů | Žampion čerstvý | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý kmín | Kmín mletý |