Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso na thajský způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 727 kJ /
891 kcal
Bílkoviny76,22 g
– z toho živočišné bílkoviny70,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,99 g
Tuky47,57 g
– nasycené6,65 g
– nenasycené36,49 g
–– mononenasycené26,24 g
–– polynenasycené10,25 g
––– omega 32,86 g
Vláknina19,51 g
Cholesterol 154 mg
Sodík 676 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy32,42 g
– cukry13,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřové pečeně Vepřová kotleta bez kosti 300 g
1 1 menší cibule na větší kousky Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 červené i zelené kapie na větší kousky Paprika zelená čerstvá
6 6 keříčkových cherry rajčátek půlených Rajčata cherry 180 g
3 PL 3 PL nasekané kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) Mrkev čerstvá
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
5 5 chilli papriček Chilli paprička čerstvá
2 KL 2 KL nasekané citronové trávy Citronová tráva sušená 10 g
1 KL 1 KL sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 KL 1 KL nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený 7 g
2 KL 2 KL rybí omáčky Rybí omáčka 10 ml
½ K L L limetkové šťávy Šťáva z limetky
3 PL 3 PL oleje Olej řepkový 33 ml
sůl a pepř Pepř černý
250-300 ml 250-300 ml vepřového vývaru Vývar vepřový 275 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.