Nutriční hodnoty (Vepřové maso na thajský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 727 kJ / 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,99 g |
Tuky | 47,57 g |
– nasycené | 6,65 g |
– nenasycené | 36,49 g |
–– mononenasycené | 26,24 g |
–– polynenasycené | 10,25 g |
––– omega 3 | 2,86 g |
Vláknina | 19,51 g |
Cholesterol | 154 mg |
Sodík | 676 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 32,42 g |
– cukry | 13,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 300 g |
1 1 menší cibule na větší kousky | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 1/2 červené i zelené kapie na větší kousky | Paprika zelená čerstvá | |
6 6 keříčkových cherry rajčátek půlených | Rajčata cherry | 180 g |
3 PL 3 PL nasekané kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) | Mrkev čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
5 5 chilli papriček | Chilli paprička čerstvá | |
2 KL 2 KL nasekané citronové trávy | Citronová tráva sušená | 10 g |
1 KL 1 KL sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 KL 1 KL nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
2 KL 2 KL rybí omáčky | Rybí omáčka | 10 ml |
½ K L L limetkové šťávy | Šťáva z limetky | |
3 PL 3 PL oleje | Olej řepkový | 33 ml |
sůl a pepř | Pepř černý | |
250-300 ml 250-300 ml vepřového vývaru | Vývar vepřový | 275 ml |