Nutriční hodnoty (Bůček na zázvoru pečený s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 143 kJ / 2 902 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,45 g |
Tuky | 223,52 g |
– nasycené | 58,08 g |
– nenasycené | 117,48 g |
–– mononenasycené | 95,80 g |
–– polynenasycené | 21,68 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 18,63 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 94,65 g |
– cukry | 9,69 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 - 800 g 700 - 800 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 750 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
4-5 cm 4-5 cm zázvor | Zázvor sušený | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
uzená paprika | Paprika uzená | |
vývar nebo voda | Vývar masový | |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové |