Nutriční hodnoty (Krůtí maso s ořechy a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 146 kJ / 513 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 34,00 g |
| – nasycené | 2,92 g |
| – nenasycené | 25,86 g |
| –– mononenasycené | 3,07 g |
| –– polynenasycené | 22,79 g |
| ––– omega 3 | 4,04 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 83 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 7,25 g |
| – cukry | 0,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g krůtího masa | Krůta prsa bez kůže | 150 g |
| 50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| hrst hrst bylinek (pažitka, petrželka, libeček) | Petržel nať čerstvá | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská |