Nutriční hodnoty (Vanilkový cheesecake s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 018 kJ / 1 677 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 98,72 g |
| – nasycené | 50,29 g |
| – nenasycené | 40,90 g |
| –– mononenasycené | 29,90 g |
| –– polynenasycené | 11,00 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 725 mg |
| Sodík | 439 mg |
| Sůl | 0,97 g |
| Sacharidy | 136,14 g |
| – cukry | 98,74 g |
| ––– laktóza | 24,74 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g oříškových BeBe sušenek | Sušenka | 100 g |
| 30 g 30 g změklého másla | Máslo kravské | 30 g |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| jahody | Jahody čerstvé |