Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s brokolicí a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 878 kJ / 1 883 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 125,64 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,58 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,06 g | 
| Tuky | 63,98 g | 
| – nasycené | 40,88 g | 
| – nenasycené | 20,94 g | 
| –– mononenasycené | 18,34 g | 
| –– polynenasycené | 2,60 g | 
| ––– omega 3 | 1,11 g | 
| Vláknina | 35,30 g | 
| Cholesterol | 351 mg | 
| Sodík | 4,22 g | 
| Sůl | 10,35 g | 
| Sacharidy | 187,77 g | 
| – cukry | 21,77 g | 
| ––– laktóza | 2,87 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g | 
| 250 g 250 g kuřecích prsních řízků | Kuře prso | 250 g | 
| brokolice | Brokolice čerstvá | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g | 
| olej | Olej řepkový | |
| 200 g 200 g nivy | Niva 50% t. v s. | 200 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |