Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s brokolicí a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 878 kJ / 1 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,06 g |
Tuky | 63,98 g |
– nasycené | 40,88 g |
– nenasycené | 20,94 g |
–– mononenasycené | 18,34 g |
–– polynenasycené | 2,60 g |
––– omega 3 | 1,11 g |
Vláknina | 35,30 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 4,22 g |
Sůl | 10,35 g |
Sacharidy | 187,77 g |
– cukry | 21,77 g |
––– laktóza | 2,87 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
250 g 250 g kuřecích prsních řízků | Kuře prso | 250 g |
brokolice | Brokolice čerstvá | |
pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
olej | Olej řepkový | |
200 g 200 g nivy | Niva 50% t. v s. | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
pažitka | Pažitka čerstvá |