Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s brokolicí a pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 878 kJ /
1 883 kcal
Bílkoviny125,64 g
– z toho živočišné bílkoviny101,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,06 g
Tuky63,98 g
– nasycené40,88 g
– nenasycené20,94 g
–– mononenasycené18,34 g
–– polynenasycené2,60 g
––– omega 31,11 g
Vláknina35,30 g
Cholesterol 351 mg
Sodík 4,22 g
Sůl10,35 g
Sacharidy187,77 g
– cukry21,77 g
––– laktóza2,87 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
250 g 250 g kuřecích prsních řízků Kuře prso 250 g
brokolice Brokolice čerstvá
pórek Pórek čerstvý
1 1 smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
olej Olej řepkový
200 g 200 g nivy Niva 50% t. v s. 200 g
sůl Sůl mořská
provensálské koření Provensálské koření
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.