Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlá frankfurtská polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 828 kJ /
676 kcal
Bílkoviny29,97 g
– z toho živočišné bílkoviny22,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,57 g
Tuky32,61 g
– nasycené19,29 g
– nenasycené13,01 g
–– mononenasycené4,83 g
–– polynenasycené8,18 g
––– omega 30,04 g
Vláknina8,71 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 1,33 g
Sůl3,20 g
Sacharidy62,05 g
– cukry3,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 středně velkých brambor Brambor zimní 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 vepřové párky Párek vepřový 160 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.