Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hlíva na paprice

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 6. 2010 22:40

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 760 kJ / 421 kcal
Bílkoviny14,02 g
Tuky17,83 g
Vláknina22,66 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy39,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hlívu používám bez "nožiček" je tak dřív měkká. "Nožičky" dávám usušit a používám je třeba pod hovězí maso, které se déle vaří, nebo do různých polévek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Katka K.

22. 11. 2021 17:52

Skvělý recept, ukládám si na opáčko , přidám i fotku :)

medmic

13. 12. 2019 20:14

Jo, tu můžu na všechny způsoby :)

Valis

16. 10. 2019 08:15

Tak tohle bylo velké překvapení ;-) Měla jsem obavy, že bez masa mi to doma nikdo nebude jíst ... zbytečné . :-) Super jídlo.

brtna

2. 8. 2017 10:23

Dělala jsem už několikrát, rychlé a chutné jídlo. Dnes jsem neměla smetanu, nahradila jsem hustým jogurtem z Lidlu a bylo stejně dobré. I vnouček baštil jak málokdy .

assot

19. 3. 2017 21:27

Velmi jednoduché a chuťově výborné :yes::-)

JanaDorazinova

18. 7. 2016 15:10

Ahoj!! Já bez smetany a bylo to vynikající!! <3. Dovolím si přidat foto ;-)

vladimír Sháněl

23. 4. 2016 13:19

Je úžasně dobré, už se těším na léto, až budou houby tady u nás v Brdech. Zdravím všechny houbaře.;-)

milanko778

18. 4. 2016 11:09

Opavan: dávaj menej múky.....

Majkaz

17. 4. 2016 20:50

Já to nakonec dochutím ostem,je to vynikající!:-O

Jitka Novotná

17. 4. 2016 16:44

Ahoj, dělám tuhle mňamku také, ale ještě přidávám na proužky nakrájenou papriku, je to pak dobré i s rýží...
<3

Opavan

11. 3. 2016 19:56

Ahoj, jsem kuchař začátečník, vyzkoušel jsem a dávám za jedna nám oběma :-)), jen mi to po přidání smetany s moukou dost zhoustlo. Příště zkusím bez mouky.
Motto: Nehubneme do plavek, přibíráme do kruhu.

Matějková Božena

5. 3. 2016 10:44

Hlívu jsem ochutnala poprvé před měsícem a od té doby ji dělám,manželovi jsem udělala na sádle s kmínem a solí jen jako chutovku a výborné,už se těším na hlívu na smetaně:-p

markazao

18. 1. 2016 21:11

Mňamka! jednoduché, rychlé... přidala jsem kuličky jalovce a mletý barevný pepř. ;-)

Liduška

15. 11. 2015 12:37

Tak to potěší! Rychlovka a s brusinkovým chutney fakt vynikající nedělní oběd pro ne/vegetariána. Používám uzenou papriku a to je něco fantastického. V guláších a zelňačce skvěle nahradí chuť uzeniny. Už si to bez ní neumím představit. :yes:

AjinkaS

28. 10. 2015 11:17

Vyzkoušeno - výborný a velmi chutný recept. Ukládám a přidávám bodík :yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty hlíva hliva recepty hliva hlíva ústřičná na paprice hlíva ustričná recepty hliva recept hlíva ústřičná recepty na smetaně hliva na smetane hlíva na másle recept hlíva hlíva ustričná recept recepty z hlívy hlíva ústřičná na smetaně houby na paprice recept z hlívy hlíva ústřičná na másle recepty hlíva ustričná jak ususit hlivu hlíva-recepty recepty z hlívy ústřičné

Suroviny: hlíva ústřičná, cibule, smetana, paprika sušená sladká, máslo, mouka hladká, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Hlíva na paprice

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OP5p