Nutriční hodnoty (Mrkvovo-batátový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 576 kJ / 138 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,24 g |
| Tuky | 0,65 g |
| – nasycené | 0,18 g |
| – nenasycené | 0,38 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,31 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 170 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 24,60 g |
| – cukry | 12,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 2 2 batáty | Batáty neloupané | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |