Nutriční hodnoty (Krůtí plátek po normandsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 358 kJ / 803 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 70,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 50,12 g |
| – nasycené | 18,41 g |
| – nenasycené | 29,92 g |
| –– mononenasycené | 22,82 g |
| –– polynenasycené | 7,10 g |
| ––– omega 3 | 2,50 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 227 mg |
| Sodík | 171 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 15,24 g |
| – cukry | 14,24 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g krůtích prsou (nebo kuřecích) | Krůta prsa bez kůže | 300 g |
| 1 1 větší kyselejší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| bylinky | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá |