Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa v rajčatovo-česnekové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 811 kJ / 433 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
| Tuky | 28,23 g |
| – nasycené | 3,61 g |
| – nenasycené | 23,92 g |
| –– mononenasycené | 6,26 g |
| –– polynenasycené | 17,66 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 9,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 863 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 38,50 g |
| – cukry | 21,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 větší kuřecí prsa (rozpůlené na tenčí plátky) | ||
| 2 lžičky 2 lžičky koření "Pečené kuře" | Pepř černý | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
| 3 lžičky 3 lžičky práškového česneku | Česnek sušený | 15 g |
| 6 lžic 6 lžic kečupu - použila jsem Heinz ostrý | Kečup sladký | 90 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 27.5 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 200 200 ml smetany na vaření | ||
| petrželka na dochucení na talíři | Petržel nať čerstvá |