Nutriční hodnoty (Pstruh po mlynářsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 025 kJ / 1 440 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,02 g |
| Tuky | 133,24 g |
| – nasycené | 83,34 g |
| – nenasycené | 45,19 g |
| –– mononenasycené | 41,12 g |
| –– polynenasycené | 4,08 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 12,08 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 45,41 g |
| – cukry | 12,84 g |
| ––– laktóza | 0,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 pstruzi | Pstruh | |
| 2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 50 g 50 g přepuštěného másla | Ghí | 50 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 svazek 1 svazek petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g |