Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Biskupské hvězdičky

Biskupské hvězdičky jsou velice dobré jak samotné, tak slepované krémem či marmeládou. Rozinky společně s kandovaným ovocem dodají těstu zvláštní, příjemnou ovocnou příchuť.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 10 min

50 min (40 min příprava + 10 min tepelná úprava)

23. 12. 2018 10:05

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie9 538 kJ / 2 280 kcal
Bílkoviny30,43 g
Tuky140,06 g
Vláknina9,99 g
Cholesterol 544 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy219,37 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tipy na zdobení:

Hvězdičky přelijeme citronovou polevou a zdobíme kandovaným ovocem. Neslepujeme.

Můžeme slepit marmeládou, do které jsme zamíchali nadrobno nakrájené rozinky a kandované ovoce a dochutit rumem.

https://www.toprecepty.cz/recept/24249-maslovy-kre...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomerančové hvězdičky bahula biskupské cukroví vánoční

Suroviny: ovoce kandované, mouka hladká, máslo, cukr moučkový, med, žloutek, ořechy lískové mleté, koření do perníku, kůra citronová, krém, poleva čokoládová bílá

TopRecepty.cz

Biskupské hvězdičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NA3N