Nutriční hodnoty (Tykev na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 343 kJ / 560 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,20 g |
| Tuky | 12,45 g |
| – nasycené | 2,43 g |
| – nenasycené | 9,42 g |
| –– mononenasycené | 8,11 g |
| –– polynenasycené | 1,31 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 133 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 72,02 g |
| – cukry | 25,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg tykve | Dýně čerstvá | 1000 g |
| 1 lžíce 1 lžíce worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| špetka špetka mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 dl 1 dl bílého vina | Víno bílé suché | 100 ml |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| kousek kousek celé skořice | Skořice ceylonská |