Nutriční hodnoty (Rajčatové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 814 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,72 g |
Tuky | 23,75 g |
– nasycené | 1,76 g |
– nenasycené | 20,41 g |
–– mononenasycené | 14,08 g |
–– polynenasycené | 6,33 g |
––– omega 3 | 1,82 g |
Vláknina | 1,97 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 46,26 g |
– cukry | 30,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1.000 g 1.000 g brambor | Brambor zimní | 1 g |
400 - 500 ml 400 - 500 ml rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 450 ml |
sůl | Sůl mořská | |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
pepř | Pepř černý | |
1-2 ks 1-2 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
stonek stonek celerové natě nebo libečku | Petržel nať čerstvá | |
voda | Voda | |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |