Nutriční hodnoty (Rajčatové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 814 kJ / 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,72 g |
| Tuky | 23,75 g |
| – nasycené | 1,76 g |
| – nenasycené | 20,41 g |
| –– mononenasycené | 14,08 g |
| –– polynenasycené | 6,33 g |
| ––– omega 3 | 1,82 g |
| Vláknina | 1,97 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 46,26 g |
| – cukry | 30,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1.000 g 1.000 g brambor | Brambor zimní | 1 g |
| 400 - 500 ml 400 - 500 ml rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 450 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1-2 ks 1-2 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
| stonek stonek celerové natě nebo libečku | Petržel nať čerstvá | |
| voda | Voda | |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |