Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rýžovo-žampionový nákyp)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 903 kJ /
455 kcal
Bílkoviny33,05 g
– z toho živočišné bílkoviny20,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,29 g
Tuky18,07 g
– nasycené5,42 g
– nenasycené8,06 g
–– mononenasycené6,35 g
–– polynenasycené1,71 g
––– omega 30,07 g
Vláknina22,39 g
Cholesterol 524 mg
Sodík 277 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy31,15 g
– cukry12,32 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g uvařené nebo udušené rýže
350 g 350 g žampionů Žampion čerstvý 350 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
petrželová nať Petržel nať čerstvá
pepř Pepř černý
bílý pepř Pepř bílý
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.