Nutriční hodnoty (Telecí vývar)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 709 kJ / 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,60 g |
Tuky | 1,72 g |
– nasycené | 0,45 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,33 g |
–– polynenasycené | 0,87 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 25,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 537 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 17,04 g |
– cukry | 9,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
telecí kosti s masem | Kost telecí | |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
4 4 menší petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 malý celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
libeček | Libeček čerstvý | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |