Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí vývar)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie709 kJ /
170 kcal
Bílkoviny8,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,60 g
Tuky1,72 g
– nasycené0,45 g
– nenasycené1,20 g
–– mononenasycené0,33 g
–– polynenasycené0,87 g
––– omega 30,00 g
Vláknina25,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 537 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy17,04 g
– cukry9,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
telecí kosti s masem Kost telecí
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
4 4 menší petržele Petržel kořenová čerstvá
1 1 malý celer Celer bulva čerstvá 540 g
libeček Libeček čerstvý
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.