Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec v mrkvi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 871 kJ /
447 kcal
Bílkoviny45,78 g
– z toho živočišné bílkoviny39,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,98 g
Tuky9,57 g
– nasycené2,32 g
– nenasycené4,96 g
–– mononenasycené3,79 g
–– polynenasycené1,17 g
––– omega 30,04 g
Vláknina18,70 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 506 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy36,30 g
– cukry24,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g libové vepřové plece Vepřová plec 200 g
500 g 500 g mrkve Mrkev čerstvá 500 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
vývar Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.