Nutriční hodnoty (Vepřová plec v mrkvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 871 kJ / 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
Tuky | 9,57 g |
– nasycené | 2,32 g |
– nenasycené | 4,96 g |
–– mononenasycené | 3,79 g |
–– polynenasycené | 1,17 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 18,70 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 506 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 36,30 g |
– cukry | 24,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g libové vepřové plece | Vepřová plec | 200 g |
500 g 500 g mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
vývar | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |