Nutriční hodnoty (Vepřová plec v mrkvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 871 kJ / 447 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
| Tuky | 9,57 g |
| – nasycené | 2,32 g |
| – nenasycené | 4,96 g |
| –– mononenasycené | 3,79 g |
| –– polynenasycené | 1,17 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 18,70 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 506 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 36,30 g |
| – cukry | 24,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g libové vepřové plece | Vepřová plec | 200 g |
| 500 g 500 g mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| vývar | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový |