Nutriční hodnoty (Nejlepší bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 069 kJ / 2 885 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
| Tuky | 134,24 g |
| – nasycené | 14,88 g |
| – nenasycené | 105,40 g |
| –– mononenasycené | 74,60 g |
| –– polynenasycené | 30,80 g |
| ––– omega 3 | 8,51 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 520 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 358,40 g |
| – cukry | 210,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g krystalového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 1 1 vrchovatá lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| ovoce (čerstvé či kompotované) | Jahody čerstvé | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |