Nutriční hodnoty (Bagety se starým těstem (old dough, pâte fermentée))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 072 kJ / 2 168 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 68,50 g |
| Tuky | 11,75 g |
| – nasycené | 2,28 g |
| – nenasycené | 7,18 g |
| –– mononenasycené | 1,17 g |
| –– polynenasycené | 6,01 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 20,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 436,70 g |
| – cukry | 28,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 130 g 130 g vody | Voda | 130 ml |
| 200 g 200 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| asi 2 g asi 2 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 2 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 310 g 310 g vody | Voda | 310 ml |
| 50 g 50 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 50 g |
| 200 g 200 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 3 g 3 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 3 g |
| 2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská |