Nutriční hodnoty (Bagety se starým těstem (old dough, pâte fermentée))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 072 kJ / 2 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 68,50 g |
Tuky | 11,75 g |
– nasycené | 2,28 g |
– nenasycené | 7,18 g |
–– mononenasycené | 1,17 g |
–– polynenasycené | 6,01 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 436,70 g |
– cukry | 28,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
130 g 130 g vody | Voda | 130 ml |
200 g 200 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
asi 2 g asi 2 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 2 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
310 g 310 g vody | Voda | 310 ml |
50 g 50 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 50 g |
200 g 200 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
3 g 3 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 3 g |
2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská |