Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bagety se starým těstem (old dough, pâte fermentée))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 072 kJ /
2 168 kcal
Bílkoviny68,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,50 g
Tuky11,75 g
– nasycené2,28 g
– nenasycené7,18 g
–– mononenasycené1,17 g
–– polynenasycené6,01 g
––– omega 30,60 g
Vláknina20,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy436,70 g
– cukry28,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
130 g 130 g vody Voda 130 ml
200 g 200 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
asi 2 g asi 2 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 2 g
špetka špetka soli Sůl mořská
310 g 310 g vody Voda 310 ml
50 g 50 g žitné chlebové mouky Mouka žitná hladká 50 g
200 g 200 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
3 g 3 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 3 g
2 2 rovné lžičky soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.