Nutriční hodnoty (Orientální pečený květák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 888 kJ / 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,84 g |
| Tuky | 67,02 g |
| – nasycené | 4,68 g |
| – nenasycené | 59,51 g |
| –– mononenasycené | 42,08 g |
| –– polynenasycené | 17,43 g |
| ––– omega 3 | 5,41 g |
| Vláknina | 9,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 16,58 g |
| – cukry | 4,91 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední květák | Květák čerstvý | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
| 1 lžička 1 lžička sladké (uzené) papriky | Paprika bílá čerstvá | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého římského kmínu | Římský kmín mletý | 7 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 2.5 g |
| 1 špetka 1 špetka chilli koření | Chilli paprička mletá | |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| čerstvě nasekaná petrželka | Petržel nať čerstvá |