Nutriční hodnoty (Bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 637 kJ / 1 347 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,15 g |
| Tuky | 54,66 g |
| – nasycené | 13,07 g |
| – nenasycené | 25,33 g |
| –– mononenasycené | 19,85 g |
| –– polynenasycené | 5,47 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 6,81 g |
| Cholesterol | 1,81 g |
| Sodík | 766 mg |
| Sůl | 1,95 g |
| Sacharidy | 138,56 g |
| – cukry | 60,87 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g třešní (resp. kdo kolik chce) | Třešně čerstvé | 200 g |
| 7 7 vajec | Vejce slepičí | 490 g |
| 7 lžiček 7 lžiček cukru | Cukr bílý | 35 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 8-9 lžic 8-9 lžic mouky polohrubé | Mouka pšeničná polohrubá | 93.5 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |