Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa na zázvoru, s fazolemi a rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 4 009 kJ / 958 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 165,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,82 g |
| Tuky | 21,81 g |
| – nasycené | 5,87 g |
| – nenasycené | 14,83 g |
| –– mononenasycené | 11,03 g |
| –– polynenasycené | 3,80 g |
| ––– omega 3 | 1,51 g |
| Vláknina | 7,66 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 407 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 20,19 g |
| – cukry | 6,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce čerstvého strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| špetka špetka curry | Kari | |
| 1 plechovka 1 plechovka sterilovaných červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | |
| 1/2 l 1/2 l kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
| 2 hrsti 2 hrsti rýže | Rýže bílá |