Nutriční hodnoty (Letní salát s vejcem a křupavým krůtím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 424 kJ / 579 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 52,79 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,31 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,48 g | 
| Tuky | 38,70 g | 
| – nasycené | 5,58 g | 
| – nenasycené | 27,46 g | 
| –– mononenasycené | 20,04 g | 
| –– polynenasycené | 7,42 g | 
| ––– omega 3 | 2,15 g | 
| Vláknina | 2,07 g | 
| Cholesterol | 593 mg | 
| Sodík | 284 mg | 
| Sůl | 0,63 g | 
| Sacharidy | 4,51 g | 
| – cukry | 2,42 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 150 g 150 g krůtího masa (nebo kuřecí) | Krůta prsa bez kůže | 150 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml | 
| 1 1 hlávka listového salátu | Salát listový čerstvý | |
| 2 2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| koření na saláty | Provensálské koření | |
| 1/2 1/2 salátove okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 plátek 1 plátek tvrdého sýra (jakýkoliv) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g | 
| česneková omáčka (nebo česnekový dip) | ||
| citronová šťáva (na pokapání) | Šťáva z citrónu |