Nutriční hodnoty (Svěží carpaccio)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 050 kJ / 490 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,31 g |
| Tuky | 36,87 g |
| – nasycené | 23,70 g |
| – nenasycené | 11,79 g |
| –– mononenasycené | 10,26 g |
| –– polynenasycené | 1,53 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 4,18 g |
| Cholesterol | 144 mg |
| Sodík | 2,23 g |
| Sůl | 5,54 g |
| Sacharidy | 15,30 g |
| – cukry | 11,14 g |
| ––– laktóza | 7,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| delší salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1/2 1/2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 90 g |
| 100 g 100 g sýru Feta nebo balkánský | Sýr feta | 100 g |
| 150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
| lžička lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| 2 lžičky 2 lžičky sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 10 ml |
| lžička lžička olivového oleje | Olej olivový | |
| 1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| hrubě mletý barevný pepř | Pepř barevný | |
| 1/2 svazku 1/2 svazku nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 25 g |